Musikk i ulike former

Utvalget av musikk har aldri vært større enn i dag. Før i tiden hadde folk nesten bare folkemusikk, stev og sanger å velge blant, for de hadde verken radio, TV, CD, mp3 eller annen moderne teknologi og musikkarter. I dag kan man gå inn på nettet og finne millioner av sanger fra hundretusenvis av artister og grupper, alt med bare noen få tastetrykk.

Internett har ikke bare gjort det lettere å finne ny musikk. Det har også blitt lettere å finne musikk som sjelden spilles. Man kan finne musikk fra ukjente land og ukjente artister, og musikksjangere som kan være vanskelige å finne andre steder.

En av de store fordelene med musikk er nettopp at det finnes så mange sjangere og et så stort spektrum av sanger. Det betyr at alle finner musikk de liker. Det finnes ingen musikkhatere i verden, det finnes bare ulike smaker. De som hater popmusikk kan elske klassisk musikk, og de som hater opera kan elske jazz. Det gjelder bare å finne en stil man selv liker.

Mange holder seg til én bestemt stilart, eller én sjanger hele livet, mens andre elsker å utforske musikkens verden, og lete etter både nye og gamle mesterverk. Det spennende med musikken er at det er laget så mye av den. Selv om man tror man har hørt alle sangene i verden, så har man ikke det. Det finnes alltid noe nytt å oppdage.

admin